Típus:
Ártól:
Település:
Árig:
Állapot:
Azonosító:
Rendezés: Véletlenszerü (random)
 
Rendezés: Legújabb
 
Rendezés: Legolcsóbb
 
Rendezés: Legnagyobb alapterület
Nagykanizsa, Cserfői hegy, zártkert
Nagykanizsa, Cserfői hegy, zártkert - Zártkerti ingatlan olcsón eladó Nagykanizsán.
2.200.000 Ft.
Zala megyében, Nagykanizsa Vajda cserfő zártkerti ingatlan eladó. www.dashaus.hu
Zalaegerszeg, családi ház
Zalaegerszeg, családi ház - Eladó Kertkapcsolatos lakás Ingatlan Zalaegerszegen - www.dashaus.hu
41.999.999 Ft.
Otthon, vállalkozás? Több generációnak is! Zala megye Zalaegerszeg Alsó-erdő mellett, erdős zöldövezetben, különleges helyen, művelési ágból kivont zártkerti ingatlan eladó. www.dashaus.hu
Zalaegerszeg, Landorhegy, ikerház
Zalaegerszeg, Landorhegy, ikerház - Eladó Ikerház Zalaegerszeg Landorhegyen - www.dashaus.hu
8.899.000 Ft.
Garzon Panel helyett kertes Ingatlan? Zala megyében, Zalaegerszegen a Landorhegy csendes, zöldövezeti részén, gyorsan birtokba vehető, tégla építésű ikerház egyik fele eladó. www.dashaus.hu
Zalasárszeg, családi ház
Zalasárszeg, családi ház - Eladó Zalasárszegen családi ház
14.000.000 Ft.
Nagykanizsa közelében Zalasárszegen családiház eladó
Zalaegerszeg, Neszele, családi ház
Zalaegerszeg, Neszele, családi ház - Újszerű családi ház eladó Neszelében Zalaegerszeg - www.dashaus.hu
45.900.000 Ft.
Zala megyében, Zalaegerszegen Neszelében, 3 szoba +nappalis, egyedi cirkó fűtéses, téglaépítésű, újszerű családi ház eladó szigetelt falakkal, gondozott telekkel - www.dashaus.hu

Bővül a zalaegerszegi Arany Bárány Szálloda.

2012.02.07 11:02
Bővül a zalaegerszegi Arany Bárány Szálloda. Kikapcsolódást nyújtó wellness, fittnes részleggel és konferencia központtal bővül a zalaegerszegi Arany Bárány Szálloda; a 260 millió forintos beruházás az Új Széchenyi Terv (Nyugat-Dunántúli Operatív Program) keretében, 50 százalékos európai uniós...

Bővül a zalaegerszegi Arany Bárány Szálloda

Kikapcsolódást nyújtó wellness, fittnes részleggel és konferencia központtal bővül a zalaegerszegi Arany Bárány Szálloda; a 260 millió forintos beruházás az Új Széchenyi Terv (Nyugat-Dunántúli Operatív Program) keretében, 50 százalékos európai uniós támogatással valósul meg - tájékoztatta Varga Csaba, a szálloda igazgatója az MTI-t.

    Hozzátette; az épület műemléki védettség alatt áll, így közel két évig tartott a tervezési és az engedélyezési folyamat. Kompromisszumot kellett kötni, hogy a beruházás látványban, építészeti stílusban, struktúrában megfeleljen a kulturális örökségvédelemi kritériumoknak, és egyben a vendégek igényeinek, valamint a 21. századi elvárásoknak is.
    Az igazgató szólt arról is, hogy az 56 szobás hotel - annak ellenére, hogy egyetlen szálloda a megyeszékhelyen - jelenleg 45-50 százalékos telítettséggel működik. Az Arany Bárány elsősorban "üzleti szálloda", így hétvégén szinte teljesen kiürül. Az üzletemberek részéről is felmerült az igény, hogy esténként kikapcsolódási lehetőséget találjanak a szállodában, de az új létesítmények azt is lehetővé teszik, hogy egy másik vendégkört is a szállodába csábítsanak - jegyezte meg Varga Csaba.  
    A beruházáshoz az önerő rendelkezésre áll, amely az igazgató szavai szerint nagyrészt a megfontolt gazdálkodásnak köszönhető.
    A tavalyi éves árbevétel 300 millió forint volt, a várható nyereség pedig 60 millió forint körül alakul. Az elmúlt másfél évtizedben több átszervezés, ésszerűsítés is történt, például a gépesítés, a konyhatechnológiai fejlesztés lehetővé tette, hogy 20 fővel csökkentsék az alkalmazottak létszámát. Jelenleg 38 fő dolgozik a szállodában, de az új részlegek átadása után további 4-5 fő számára tudnak majd munkahelyet biztosítani - ismertette az igazgató.
    Az új létesítményt a tervek szerint jövő év márciusában, az idegenforgalmi szezon kezdetén adják át.      
    A megyeszékhely legpatinásabb szállodáját hat évig tartó
építkezés után, 1894-ben adták át, majd az 1960-as években új szárnyat építettek hozzá. Tíz évvel ezelőtt közel 300 millió forintos beruházás keretében felújították a lakosztályokat, azóta jelentősebb beruházás nem történt.

Forrás: mti.hu

 

 

 

 


2012.02.07 11:02

x
Ajánlom ismerősömnek:
Én nevem:
Ismerősöm neve:
Én e-mail címem:
Ismerősöm e-mail címe:
Egyéb megjegyzés:

Weboldalunk a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket használ. A Weboldal használatával Ön beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.